Logo

Diensten 

 

 

 


Diensten: Netwerken
SMART heeft een zeer uitgebreid netwerk. Dit netwerk wordt niet alleen ingezet bij onze opdrachten en voor het maken van een juiste match met onze opdrachtgevers. SMART organiseert ook netwerkevenementen en bijeenkomsten. Op deze pagina kunt u twee voorbeelden van netwerkevenementen lezen, welke SMART georganiseerd heeft.

Netwerkevenementen
SMART organiseert regelmatig verrassende (netwerk) bijeenkomsten, met verschillende onderwerpen. Zo heeft SMART een bijzondere expositie met schilderijen van bekende Bergense kunstenaars (Leering, Wiegman, Min, en anderen) in ons Rijksmonumentale pand georganiseerd.

Daarnaast heeft SMART netwerkbijeenkomsten georganiseerd in de vorm van een netwerkontbijt. Tijdens dit netwerkontbijt waren er drie genodigden en hun drie introducés te gast op ons kantoor. Onder het genot van een heerlijk ontbijt werd een centraal thema besproken, maakten de ondernemers en hun introducés kennis met elkaar en breidde het SMART netwerk zich verder uit.

De affiches van de twee concrete netwerkevenementen treft u hier:
SMART Netwerk & Expositie en SMART Netwerkontbijt

Voor deze en andere netwerkevenementen houdt u deze pagina en de SMART Nieuws in de gaten.

Op deze pagina's vindt u enkele voorbeelden en omschrijvingen van diensten die wij aanbieden. Uiteraard zijn dit voorbeelden en worden alle diensten voor u op maat gesneden. Onze kennis en ons netwerk is zeer uitgebreid en zo kunnen wij u te allen tijde van dienst zijn.