Logo

Diensten 

 

 


Diensten: Algemeen
Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden en omschrijvingen van diensten die wij aanbieden. Uiteraard zijn dit voorbeelden en worden alle diensten voor u op maat gesneden. Onze kennis en ons netwerk is zeer uitgebreid en zo kunnen wij u te allen tijde van dienst zijn.

Maak een keuze uit een van de diensten in het linker menu. Hoe deze diensten zich hebben vertaald naar concrete opdrachten kunt u overigens lezen op de pagina opdrachten.

SMART Entree, vrijblijvend eerste consult
Om u uitstekend van dienst te kunnen zijn, nodigen wij u uit voor SMART Entree. Tijdens SMART Entree bent u van harte welkom op ons kantoor, tijdens een vrijblijvend ‘inloopspreekuur’, om nader kennis te maken met het SMART concept. Tijdens dit spreekuur kan het zijn dat u en een bedrijfsadviseur van SMART één op één contact hebben. Maar is het ook zomaar mogelijk dat er meerdere ondernemers (in de dop) aansluiten en er een levendige discussie ontstaat.

Tijdens dit uitgebreide eerste consult geven wij u tips, denken wij met u mee en lichten wij graag de mogelijkheden toe waarmee SMART u verder van dienst kan zijn.

Het kan zijn dat u al een bedrijf heeft, en daar met een medeondernemer eens over wilt sparren. Ervaring heeft ons geleerd dat het veelal als prettig ervaren wordt om een medeondernemer als sparringpartner te hebben. Of misschien is het starten van een bedrijf bij een idee gebleven en wilt u daar eens met ons over van gedachten wisselen. Wellicht werkt coaching van een van onze ervaren interim-managers verhelderend voor u, of heeft u meer baat bij ondersteunende diensten zoals een onderzoek verricht door SMART Support. Waarom komt u dit niet eens met ons en eventueel aanwezige ondernemers bespreken tijdens ‘SMART Entree’?

U bent van harte welkom op woensdagen tussen 19.00 en 21.00 uur en op vrijdagen tussen 15.00 en 17.00 uur. Wij stellen het zeer op prijs als u even per e-mail (info@smart-advies.nl) of per telefoon (072-5814870) aangeeft wanneer u van plan bent aanwezig te zijn.

De SMART Entree is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend.