Logo

SMART Bedrijfsadvies B.V.
Dorpsstraat 34A
1861 KW - Bergen N-H
T: 072-58 148 70
F: 072-58 148 72
@: info@smart-advies.nl
KvK: 52830020
Bank: 48 10 67 116

Recente opdrachten
SNS REAAL

REAAL Verzekeringen

AMC-UvA

Sportpaleis Alkmaar

Hogeschool Leiden,
Service Organisatie

Hogeschool Leiden,
afdeling Management & Bedrijf

Sportclubs AMHC, Berdos

Opdrachten uitgevoerd door SMART Bedrijfsadvies
Welkom op de pagina opdrachten van SMART Bedrijfsadvies. Sinds de start van SMART Bedrijfsadvies in 2005 heeft SMART Bedrijfsadvies al een scala aan opdrachten uitgevoerd voor verschillende opdrachtgevers. Op deze pagina kunt u meer lezen over recent door SMART Bedrijfsadvies uitgevoerde opdrachten. Daarnaast kunt u ook een opsomming bekijken van de in het verleden uitgevoerde opdrachten, projecten, verleende adviezen en geschreven plannen.

SNS REAAL, Overall Projectleider Work Force Management
Bij SNS REAAL heeft Robert de rol van overall projectleider Work Force Management vervuld. Het was aan Robert om de Work Force Management software van Verint te implementeren in de gehele SNS REAAL organisatie. Samen met zijn team heeft hij onder grote druk een topprestatie geleverd. Binnen de tijd en budget is deze software concern breed geïmplementeerd en in gebruik genomen. Een prachtige case waar ook implementatiepartner Teletrain trots op kan zijn! U kunt voor meer informatie over deze software deze brochure raadplegen.

REAAL Verzekeringen, Projectleider Klant Contact Management
Robert had als projectleider Klant Contact Management(KCM) bij REAAL twee grote portefeuilles; Telefonie & Internet en Social Media. Binnen deze portefeuilles heeft hij projecten uitgevoerd ter verbetering van de REAAL Klantenservice, waarbij hij projectteams heeft aangestuurd. Een belangrijk onderdeel bestond uit het implementeren van de nieuwe REAAL manier van werken gebaseerd op Lean Six Sigma. Daarnaast heeft Robert gezorgd voor de implementatie van Work Force Management software, een Frequently Asked Questions(FAQ) tool, Social Media en de outsourcing van telefonie.

AMC-UvA, teamcoördinator onderwijsondersteuning
De afdeling Onderwijs & Studentzaken (O&S) van het Amsterdams Medisch Centrum en de Universiteit van Amsterdam (AMC-UvA) is volop in beweging. Sinds september is Robert Verkaik namens SMART Bedrijfsadvies aan de slag gegaan als teamcoördinator onderwijsondersteuning. Binnen de afdeling O&S is men bezig met een transformatie, van een verdeling met vier teams, naar een indeling met een kenniscentrum en een dienstencentrum. Robert verdeelt op dit moment zijn tijd tussen het coördineren van het team onderwijsadministratie, het team toetsen, en het meewerken en meedenken binnen het verandertraject.

Sportpaleis Alkmaar
Voor het sportpaleis Alkmaar hebben wij een prachtig plan mogen schrijven. Samen met ex-wereldkampioen René Kos heeft Robert Verkaik namens SMART een talentontwikkelingsplan geschreven. Dit plan is er op gericht om het gat tussen de bestaande stimuleringsplannen, die zich richten op ‘alle’ jeugdige wielrenners uit de regio, en de nationale top te dichten. Op dit moment worden er commerciële partners gezocht die het plan financieel willen steunen. Zodra dit is gerealiseerd zal het plan ook daadwerkelijk geďmplementeerd worden.

Hogeschool Leiden, Service Organisatie
Bij de Hogeschool Leiden zijn per 27 oktober 2008 alle onderwijs ondersteunende diensten ondergebracht in een serviceorganisatie. Dit is een veelomvattende reorganisatie, welke overigens geen krimpdoelstelling maar een groeidoelstelling heeft.
Lees verder...

Hogeschool Leiden, afdeling Management & Bedrijf
Bij het cluster Management & Bedrijf van de Hogeschool Leiden is een clusterbureau ter ondersteuning van het onderwijs aanwezig. Dit clusterbureau is verdeeld in een aantal delen.
Lees verder...

Sportclubs AMHC, Berdos
Dat wij onze adviezen niet alleen vanuit zakelijk oogpunt verzorgen maar ook (belangeloos) maatschappelijk een steentje bij willen dragen, laten wij onder andere bij de sportclubs AMHC en BERDOS zien.
Lees verder...

Omvangrijke opdrachten
In het bovenstaande staat een toelichting op de meest recente opdrachten. Naast deze recente opdrachten zijn er, sinds de start van het bedrijf in 2005, meerdere omvangrijke opdrachten uitgevoerd. Om u een goed en volledig overzicht te geven hebben wij deze hier voor u opgesomd.

Projecten
Naast de verschillende omvangrijke opdrachten en bedrijfsadviezen heeft SMART Bedrijfsadvies aan meerdere projecten mogen meewerken en projecten mogen leiden. De lijst met een aantal voorbeelden verschijnt in beeld door hier te klikken.

Bedrijfsadviezen
SMART Bedrijfsadvies heeft naast omvangrijke opdrachten tevens meerdere bedrijven en overheidsinstellingen advies gegeven op tal van gebieden. Klik hier voor een lijst met enkele voorbeelden.

Plannen
Naast het geven van bedrijfsadviezen heeft SMART Bedrijfsadvies voor verschillende ondernemers een plan mogen schrijven, of advies gegeven bij het schrijven van een plan. Veelal betreft dit complete ondernemingsplannen, maar ook andere plannen, bijvoorbeeld marketingplannen, zijn uiteraard regelmatig aan de orde. Klik hier voor een lijst met een aantal voorbeelden van producten en soorten ondernemingen.