Logo

SMART Bedrijfsadvies B.V.

@: info@smart-advies.nl
KvK: 52830020
Bank: 48 10 67 116

SMART Bedrijfsadvies
SMART Bedrijfsadvies zag voor het eerst het levenslicht in 2005. In de afgelopen jaren is SMART uitgegroeid van startende onderneming in de vorm van een Eenmanszaak, naar een stabiele organisatie met B.V.-structuur. De indrukwekkende lijst met opdrachten en opdrachtgevers is sinds de start flink toegenomen en is het bedrijf uitgebreid met een meer uitvoerende tak: SMART Bedrijfssupport. De combinatie tussen deze bedrijven zorgt voor een onderscheidende manier van dienstverlening. Inmiddels voert SMART reeds geruime tijd haar opdrachten mede uit vanuit het prachtige Rijksmonumentale pand aan de Dorpsstraat in Bergen.

S.M.A.R.T.(I.)
Het S.M.A.R.T.(I.) concept wordt door zowel SMART Bedrijfsadvies als SMART Bedrijfssupport in haar dienstverlening gebruikt. Hieronder kunt u lezen wat het S.M.A.R.T.(I.) concept voor invloed heeft op de dienstverlening van SMART.

Waar staat S.M.A.R.T.(I.) voor?

Specifiek
Onze diensten zijn specifiek op uw vraag afgestemd en met u overeengekomen.
Dit zorgt voor een duidelijke communicatie en heldere verwachtingen voor alle partijen.

Meetbaar
Onze diensten zijn altijd meetbaar doordat wij specifiek met u een opdracht zijn overeengekomen en wij dus ook nakomen wat wij beloven.

Acceptabel / Ambitieus
U zult onze diensten acceptabel vinden, wederom doordat wij deze van te voren met u hebben vastgelegd. Maar ook zijn onze diensten ambitieus. Wij gaan nooit voor de gemakkelijkste oplossing maar gaan altijd voor de, voor u, beste oplossing.

Realistisch
Uiteraard zullen wij altijd waken voor te ambitieuze plannen. De overeenkomst moet wel realistisch zijn. Wij komen altijd onze belofte na, en willen dit graag zo houden.

Tijdsgebonden
Het advies of onze diensten zullen altijd binnen een, met u overeengekomen, tijdspad vallen. Zo weet u te allen tijde waar u aan toe bent.

Advies

Innovatief
Wij geven altijd innovatieve en actuele adviezen. Door onze connecties met hogescholen en universiteiten houden wij onze kennis op pijl. En door contact te houden met deze instanties en daarmee met studenten, maar zeker ook door onze werkomgeving blijven wij op de hoogte van, en bedenken wij constant nieuwe, innovatieve oplossingen.


Hoe het S.M.A.R.T.(I.) concept samenvalt met onze manier van dienstverlening leest u op de pagina werkwijze.