Logo

SMART Bedrijfsadvies B.V.

@: info@smart-advies.nl
KvK: 52830020
Bank: 48 10 67 116

Werkwijze
Missie

Visie

Toelichting visie

Werkwijze SMART Bedrijfsadvies
Doormiddel van onze drietrapsraket zijn wij in staat om altijd maatwerk te leveren. Hieronder kunt u meer lezen over onze (manier van) dienstverlening. Achtereenvolgens wordt de missie, visie en de toelichting op de visie beschreven.

Missie
Door de medewerkers, en daarmee de organisatie, te blijven ontwikkelen en te denken in oplossingen, en niet in problemen, wil SMART haar klanten kwalitatief hoogstaand advies op maat (blijven) geven.

Visie
In onze visie staat de klant centraal. Door de duidelijke en eenduidige visie binnen het bedrijf weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Constant maken wij zaken S.M.A.R.T. zowel in onze doelstellingen als in onze communicatie, dit is onze onderscheidende kracht. Door intern, maar zeker ook extern met klanten en relaties, zaken constant SMART te maken is er altijd sprake van een heldere communicatie en duidelijke afspraken, waar we ons ook aan houden. 

Toelichting visie
Binnen deze visie werken wij met een zogenaamde drietrapsraket, waarbinnen SMART Bedrijfsadvies de basis vormt. SMART Bedrijfsadvies is de kern van het zogenaamde getrapte model waardoor wij altijd maatwerk kunnen leveren.

Dit model gaat er vanuit dat wanneer u een bedrijfskundig vraagstuk heeft, u daarvoor SMART Bedrijfsadvies kunt inhuren. Wij zullen dan in overeenstemming met u bepalen hoe wij de zaken S.M.A.R.T. zullen aanpakken. Binnen het model bestaat echter de mogelijkheid, en dus niet de verplichting, om de meer uitvoerende taken uit te besteden aan SMART Bedrijfssupport. SMART Bedrijfssupport is de tak van SMART waarbinnen jonge professionals, die of bijna of net afgestudeerd zijn, de uitvoerende taken van SMART Bedrijfsadvies, of van haar klanten, uit handen neemt.

Wanneer een of meerdere onderdelen van het vraagstuk specialistische kennis vraagt bestaat ook de mogelijkheid, en niet de verplichting, om gebruik te maken van de gespecialiseerde professionals uit het netwerk van SMART Bedrijfsadvies. 

Door onze uitstekende contacten binnen het onderwijs, zowel door het inzetten van studenten, als door het zelf blijven leren en blijven lesgeven, blijft onze theoretische kennis constant op pijl. Deze theoretische kennis gekoppeld aan de dagelijkse praktijk, waarbinnen wij onze opdrachten uitvoeren, zorgt ervoor dat onze adviezen theoretisch onderbouwd zijn maar ook altijd praktisch haalbaar. 

U kunt SMART inschakelen voor alle soorten bedrijfsadvies. Of u nu een startende ondernemer bent of uw bedrijf al jaren bestaat. Of u een eenmanszaak heeft, een MKB bedrijf of een grote onderneming wij kunnen voor een ieder iets betekenen. Wel bekijken wij uiteraard per opdracht of wij op het juiste moment de juiste expertise en mankracht kunnen leveren. U kunt ons inschakelen voor analyse, onderzoek of uitvoerende opdrachten. Doormiddel van onze drietrapsraket zijn wij in staat om altijd maatwerk te leveren. Meer over onze diensten kunt u lezen op de pagina diensten.